Mikrobiologi og hygiene

Mål:

  • Introduserer mikroorganismer som patogener.
  • Øke besvisstiheten om farene av dårlig hygiene på bestemt abeidsplaser, så som sykehus, sykejem, kjøkken og mat production generalt.
  • Give verktøy for at holde god hygienisk vaner.

Målgruppe:

  • Arbeider på matindustri.
  • Hotel og service industry.
  • Helse personal (uten uddenelse).

Kursinnhold:

  • Microorganisme (bakterier, protozoa, fungi osv.) og virus.
  • Formerings mekanisme.
  • Kontaminerings ruter og formerings tid.
  • Post-kontaminering.

Varighet:
2 dager

Pris:
4.500,- kr (inkludert lunsj).

Kurssted:
Stavanger, Hundvåg, Tømmerodden 1B (vis i Google Maps).

For mer informasjon, kontakt:
Hadria Rahmouni (51 50 03 03, hra@sots.no).

Kurskalender: