Mikrobiologi og hygiene

Mål:

  • Introdusere mikroorganismer som patogener.
  • Øke bevisstheten om farene av dårlig hygiene på bestemte arbeidsplasser, som på sykehus, sykehjem, kjøkken og mat produksjon generelt.
  • Gi verktøy for å holde gode hygieniske vaner.

Målgruppe:

  • Arbeider i mat industri.
  • Hotell og service industri.
  • Helse personell (uten utdannelse).

Kursinnhold:

  • Microorganisme (bakterier, protozoa, fungi osv.) og virus.
  • Formerings mekanisme.
  • Kontaminerings ruter og formerings tid.
  • Post-kontaminering.

Varighet:
2 dager

Pris:
4.500,- kr (inkludert lunsj).

Kurssted:
Tjvuholmveien 40, 4007 Stavanger (vis i Google Maps).

For mer informasjon, kontakt:
Hadria Rahmouni (51 50 03 03, hra@sots.no).